Onze diensten


De congres-specialisten van Dutch Congrestechniek hebben als voornaamste doelstelling: het volledig uit handen nemen van de audiovisuele organisatie voor zakelijke evenementen die onze opdrachtgevers organiseren.

Wij stellen de audiovisuele planning op, verzamelen de nodige middelen en technici (kwalitatief en voordelig) en stroomlijnen alle communicatie voor en tijdens uw evenement; voor de hoofdzaal, de subzalen en desgewenst ook op de beursvloer.
De ondersteunende diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn heel divers, van adviserend tot logistiek uitvoerend. Hoewel wij u graag de volledige audiovisuele organisatie uit handen nemen, kunnen wij ook slechts voor onderdelen worden ingezet. Onze diensten zijn onder meer;

 • Coördinatie en communicatie van de algehele audiovisuele planning <lees toelichting>

  Wij inventariseren van opzet tot uitvoering alle zaken waaraan ‘gedacht moet worden’ en dragen er zorg voor dat de juiste mensen de juiste informatie hebben om dit uit te voeren.
  -sluit extra informatie-

 • Faciliteiten en kwalitatieve bemensing bij uw evenement <lees toelichting>

  Vanuit ons netwerk van gespecialiseerde technici die in de zakelijke markt werken en vele facilitaire bedrijven, kunnen wij zorgen dat uw congres beschikt over de juiste vakmensen en topkwaliteit audiovisuele middelen. Uitbesteding aan ons, levert u een dubbel voordeel op.
    (1)  Wij zijn onafhankelijk zonder eigen personeel en middelen, dus zetten uitsluitend
          de werkelijk benodigde kwaliteitsmiddelen en vakmensen in.
    (2)  Wij hebben gunstige prijsafspraken binnen ons gehele netwerk, waarvan u direct
          meeprofiteert. Dus u wordt niet alleen ontzorgd, maar bespaart tevens kosten.
  -sluit extra informatie-

 • Inspirerende aankleding van uw presentatie-ruimten <lees toelichting>

  Waarom is een plenair podium vaak een ‘zwarte doos’ met een groot scherm en daarnaast
  het katheder? U zou vernieuwend zijn als u deze ongeschreven regel doorbreekt.
  Onze specialist Technische Vormgeving, kan zonder dure ingewikkelde decors het podium
  compleet tot een authentieke locatie vormen. Tevens kunnen ze snel (en zonder decor- wissels of dure faciliteiten) elke spreker in een gepaste achtergrond zetten.
  Zo kan een medische spreker ‘in zijn ziekenhuis’ geplaatst worden, de spreker uit Amerika aan de voet van het Vrijheidsbeeld en de volgende spreker gewoon weer voor een zwarte achterwand. Wisselingen vinden plaats in minder dan een seconde. Kleedt u uw congres
  zo aan, dan wordt er nog lang over nagepraat.-sluit extra informatie-

 • Overige diensten via Dutch Businessevents en onze partners. <lees toelichting>

  Dutch Congrestechniek is een divisie van de holding Dutch Businessevents, een specialist voor alle zakelijke evenementen (van bedrijfsuitjes tot congressen). De opdrachtgevers van Dutch Congrestechniek maken vaak dankbaar gebruik van de diensten van andere divisies binnen Dutch Businessevents. Zo verzorgen wij vaak een theatrale afsluiting met daarin de hoofdpunten van uw congres. Dankzij deze divisies en ons netwerk van congresgerelateerde partners, bieden wij tevens ondersteuning bij de verzorging van:
     ✔ Algemene congresorganisatie
     ✔ Sprekers en dagvoorzitters
     ✔ Locaties
     ✔ Incentives tussendoor
     ✔ Inhoudelijke theatrale break/ afsluiting tijdens het congres
  -sluit extra informatie- • Contactgegevens

  Dutch Congrestechniek

  Tel.  026 - 844 5783